mandag 5. juli 2010

Sykkeltur i Kåfjord

Endelig er syklene på plass, og godt "installert" i Birtavarre og Manndalen. Ti flotte tursykler for voksne. Syklene er et tilbud både til oss som bor i Kåfjord, og de som gjester oss. Jeg har valgt å bruke arbeidsnavnet "Kåfjord-sykler" på tiltaket, og helst skulle jeg sett at vi fikk lakket alle syklene i samme farge som de nye turskiltene våre. Men det rakk vi ikke før sesongen.

Illustrasjonsbilde :)
Jeg er ekstra spent på om folk vil benytte seg av dette tilbudet siden det er noe helt nytt. Men vi har jo fått så mange flotte turløyper i kommunen nå, og en del av de er kanskje finest å oppleve på sykkel. For eksempel "Opprørsløypa" i Manndalen. Den kan bli noe drøy til fots, siden det er litt avstand mellom skiltene, men på sykkel er det en super måte å få med seg lokalhistorie fra Manndalen på. Og i Birtavarre er det også fine sykkelmuligheter. Hva med å sykle helt opp til parkeringsplassen som fører til Ankerlia? :)

Hovedinfoskilt. Selv om det ikke ser sånn ut på bildet, er vi meget stolte og fornøyde med resultatet!

I dag har vi også åpnet turistinformasjonen her i Olderdalen. Og ja, det er selvsagt vår tidligere kulturambassade Box Home vi har kostet støv av. To dyktige Kåfjord-jenter skal bemanne boksen i tre uker fremover. Så ingen kan si at Kåfjord har gått inn i sommerdvale! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar